Kapsalon Jenny in Kessel-Lo

Voor stralende haarmode 016 47 47 22

Haarverzorging met een persoonlijke touch

Op zoek naar een kapsalon in de buurt van Kessel-Lo? Zoek niet verder! Bij Kapsalon Jenny bieden we een warm welkom en een persoonlijke service die is afgestemd op al onze klanten, van dames en heren tot kinderen. Of u een eenvoudige knipbeurt of een uitgebreide haarverzorging met permanent en/of kleuring wenst, bij Kapsalon Jenny voelt u zich meteen thuis. Onze klantvriendelijke service begint vanaf het moment dat u binnenkomt.

Uw haren zijn in goede handen 

Met haar veertig jaar ervaring is Jenny dé persoon bij uitstek om uw kapsel te laten verzorgen. Bij haar zijn uw haren in goede handen. Kwaliteit en precisie staan centraal. Zo gebruiken we wij heren liever de schaar voor een verfijnde afwerking dan de tondeuse. 

Gezelligheid in modern kapsalon

Naast topkwaliteit streven we ernaar dat u zich helemaal thuis voelt bij ons. Terwijl u wacht, kunt u ontspannen met een magazine of genieten van een drankje. Voor de kleintjes zijn er leuke boeken en snoepjes om de tijd te doden. Bij Kapsalon Jenny krijgt u waar voor uw geld, met een sterke prijs-kwaliteitsverhouding. Ons kapsalon in Kessel-Lo is onlangs vernieuwd. In dit moderne interieur wordt uw kappersbezoek extra aangenaam. En niet alleen daardoor, bij kapster Jenny voelt u zich meten op uw gemak. Genieten maar! 

Maak snel uw afspraak 

Ontdek vandaag nog de kwaliteit en service van Kapsalon Jenny en loop binnen voor een verzorgde en trendy look. Of maak een afspraak voor een later tijdstip. Neem gerust alvast een kijkje op onze prijslijst.

Kom langs bij Kapsalon Jenny en geef uw haar de verzorging dat het verdient!

Logo
Locatie: Bekijk de kaart
Tel: 016 47 47 22
E-mail: [email protected]
BTW:BE 0807.673.171

Maak een afspraak

Gelieve uw afspraak na te leven! Indien u niet tijdig (2u op voorhand) verwittigd wordt er 5€ extra aangerekend bij een volgend bezoek. Voor afspraken, steeds telefonisch contact opnemen

016 47 47 22
Diestsesteenweg 58, 3010 Kessel Lo

Openingsuren

Maandag
Gesloten
Dinsdag
Gesloten
Woensdag
Op afspraak
Donderdag
Op afspraak
Vrijdag
Op afspraak
Zaterdag
Op afspraak
Zondag
Gesloten
Feestdagen
Gesloten