Kapsalon Jenny in Kessel-Lo

Voor stralende haarmode 016 47 47 22

Deskundig onderhoud van uw haarstukken

Wanneer u op zoek bent naar professioneel advies over haarstukken, kunt u gerust aankloppen bij kapster Jenny in Kessel-Lo. In haar kapsalon ontvangt ze u met open armen en voorziet ze u van alle benodigde informatie om u op uw gemak te laten voelen met uw nieuwe haarstuk. Bovendien neemt Jenny het onderhoud ervan voor haar rekening, zodat uw haarstukken langer meegaan en er altijd prachtig uitzien.

Maak een afspraak om verschillende soorten haarstukken te laten onderhouden. Zoekt u haartoevoegingen of haarstukken in allerlei vormen en stijlen? Dan bij ons bent u aan het juiste adres. Zowel synthetische als natuurlijke haarstukken worden professioneel behandeld, zodat ze in optimale conditie blijven en u er langdurig van kunt genieten. 

Respect voor uw privacy 

Bij Kapsalon Jenny staat uw comfort voorop, vanaf het moment dat u binnenstapt. Of u nu een praatje wilt maken met andere klanten of een drankje wilt nuttigen, wij regelen het voor u. Echter, we begrijpen dat klanten die langskomen voor haarstukken vaak meer gesteld zijn op hun privacy. Daarom hebben we een aparte behandelruimte gecreëerd, waar u in alle rust geholpen wordt. 

Uw eerste haarstuk: een grote stap

Het kopen van uw eerste haarstuk kan een grote stap zijn, maar bij ons bent u in goede handen. Vertrouw op Jenny in Kessel-Lo om de perfecte maat te nemen en vervolgens een haarstuk te vervaardigen met de beste haren uit New Delhi. Doordat Jenny alleen in de zaak staat, geniet u van een persoonlijke begeleiding die u niet vindt bij grotere kapsalons. 

Contact

Profiteer van de jarenlange ervaring die Jenny in huis heeft om uw haar en haarstukken op hoog niveau te laten knippen en onderhouden. Neem contact op voor een afspraak.

Logo
Locatie: Bekijk de kaart
Tel: 016 47 47 22
E-mail: [email protected]
BTW:BE 0807.673.171

Maak een afspraak

Gelieve uw afspraak na te leven! Indien u niet tijdig (2u op voorhand) verwittigd wordt er 5€ extra aangerekend bij een volgend bezoek. Voor afspraken, steeds telefonisch contact opnemen

016 47 47 22
Diestsesteenweg 58, 3010 Kessel Lo

Openingsuren

Maandag
Gesloten
Dinsdag
Gesloten
Woensdag
Op afspraak
Donderdag
Op afspraak
Vrijdag
Op afspraak
Zaterdag
Op afspraak
Zondag
Gesloten
Feestdagen
Gesloten