Het Kapsalon

Welkom in het gezellige kapsalon van Jenny; hier voelt iedereen zich thuis!

Voor een warme, persoonlijke ontvangst in een gezellig interieur bent u bij Kapsalon Jenny op de juiste plaats. De klanten voelen zich er meteen op hun gemak en doordat Jenny iedereen persoonlijk behandelt, ben je als klant hier nog echt koning!

Het kapsalon is ruim en modern ingericht en volledig vernieuwd sinds 1 januari 2009. Het grote verschil met grotere zaken of ketens is niet alleen de warme, gezellige inrichting maar ook de gelijkaardige behandeling die iedereen van Jenny krijgt.

Zo gebruikt zij bijvoorbeeld maar weinig de tondeuse maar nog wel de schaar voor de heren, wat toch een beter afgewerkt effect geeft. Ook voor de dames en kinderen staat de kwaliteit en het oog voor detail centraal. Door die goede prijs-kwaliteitverhouding komen klanten altijd terug bij kapsalon Jenny.
Je kan er bovendien rustig een magazine lezen of iets drinken tijdens het wachten en ook voor de kids zijn er leuke boekjes en snoepjes…

Kortom: voor een huiselijke sfeer, persoonlijke aanpak en vooral een goede prijs-kwaliteitverhouding, moet u bij Kapsalon Jenny zijn!

Back to Top